Zondag 16 April 2017 | Eet cafe De kantine | Aanvang 14:30 uur

Gerrit van der Spaan op gitaar en zang en George reijnders op de bluesharp. Dit duo heeft een geheel eigen sound en speelt (h)eerlijke nummers met blues traditionals en eigen nummers. Gerrit van der Spaan geboren in Amsterdam en speelt sinds z’n 12e jaar gitaar. in de jaren 80 heeft hij de ‘mean town blues band’ opgericht en speelde tot voor kort in ‘a CrossRoads deal.

Momenteel treedt regelmatig op met zijn eigen band ‘de Beaverhunt Blues Band’. George Reijnders geboren in Hoofddorp, bespeelt sinds 2005 de bluesharp en ook wel bekend als mede organisator van de Amsterdam Harmonica Meetup Group. GEORGE speelt sfeervolle blues op zijn harp, met de sound van de oude meesters. In mei 2013 zag hun eerste CD “Weekend” het levenslicht met daarop eigen werk maar ook vertolkingen van o.a. Rory Callaghers Western PLains, de traditionals House of the Rising Sun en going up the country.

Met de uitbreiding van het repertoire werd het tijd om weer een aantal nieuwe nummers vast te leggen op de nieuwe CD “On the Road”. The Men – Unplugged staan garant voor (h) eerlijke semi-akoestische blues!

 

Eetcafe De Kantine
Markt 17
Asten